Skydda Era affärer!

 

Gör egna bakgrundskontroller och utredningar inför anställningar och samarbeten!

UTREDNINGAR BEHÖVS MER ÄN NÅGONSIN!

När polisens och rättsväsendets övriga resurser minskar, ökar benägenheten till bedrägerier, stölder, trolöshet mot huvudman och andra företagsbrott. Detta innebär att Sveriges företag utsätts för en ökad grad av brottslighet i samband med rekrytering av personal, leverantörer och samarbetspartners samt i diskussioner med investerare mfl.

Vi har utvecklat detta program för att hjälpa företag göra tryggare affärer genom att förbättra bakgrundskontroller och förhindra dyra kostnader som kan uppstå vid exv. en felrekrytering som enligt beräkningar kan kosta över 700 000 kr eller i svåra fall leda till konkurs!

Lär Dig göra

TRYGGA OCH LÖNSAMMA AFFÄRER,GENOM ATT

FÖRST TA REDA PÅ VEM DU HAR ATT GÖRA MED!

STEG 1 – KUNSKAP

Du genomför under 10 veckor, steg för steg, ett diplomerat program i utredningsteknik där Du lär Dig hur en utredning byggs upp och genomförs, hur Du hittar information, skriver en rapport samt vad som gäller enligt svensk lag. Programmet är uppdelad i 8 block och genomförs på distans via vår Utredningsportal och webinarier för att spara tid, kostnader, miljö samt göra det möjligt för Dig att arbeta som vanligt.

  • 10 veckors diplomutbildning
  • Distansutbildning
  • Du läser när Du kan
  • Fungerar i smartphone & dator
  • Uppdateringar ingår
STEG 2 – ONLINPORTALEN

Du har under 1 år fri tillgång till vår unika Utredningsportal som är ett stödverktyg när Du arbetar med utredningar, bakgrundskontroller osv. Portalen innehåller genvägar till källor, rapportmallar och instruktioner.

STEG 3 – SUPPORT & FORUM

Du har tillgång till vår onlinesupport och ett privat diskussionsgrupp för frågor, support, samverkan och delning av erfarenheter.

Du får här ett starkt stöd av en samlad expertis under Ditt arbete och behöver således inte vara en expert från början!

Utbildning + Onlineportal = Lönsamhet!

FULLT RESPONSIV DESIGN!

Du läser hela programmet på distans via en fullt responsiva design dvs Du kan logga in via Din dator på jobbet, hemma, läsplatta/iPad, iPhone, Android eller smart-TV.

Detta innebär att Du även efter programmet, snabbt och enkelt kan gå in och repetera samt fördjupa Dina kunskaper eller enkelt hitta telefonnummer dit Du kan ringa för att få fram viktig information!

En utredningslösning i Din hand!

FÖRKRAV

Innan Du genomför detta program hos oss, har vi vissa grundkrav som Du behöver uppfylla:

< Lägst 25 år! >

< Inget kriminalregister! >

PROGRAMINNEHÅLL

Programmet innehåller 8 olika block som Du genomför under 10 veckor. Programmet innehåller exv. svensk lagstiftning, hur Du planerar och genomför en utredning, vilka källor som finns, hur Du skriver en bra rapport osv.

PROGRAMSTART

Programmet Tryggare Affärer startar löpande, så Du kan både börja när det fungerar bäst för Dig! Programmet är helt anpassningsbar till Din situation och när Du har tid!

Enda kravet vi har, är att Du genomför programmet inom 1 år från programstart!

DIPLOMERING

När Du genomfört hela Programmet samt klarat det teoretiska och praktiska prov som följer, blir Du Diplomerad som Utredare.

Vi skickar Dig Ditt diplom via post och Du kan även beställa diplomet på engelska.

.

EFTER PROGRAMMET

När Du genomfört programmet med godkända resultat kan Du arbeta inom Ditt eget företag eller registrera Dig i en uppdragsportal och arbeta på inkomna uppdrag.

Du kan även registrera Dig som certifierad utredare genom vårt serviceavtal, mer om detta i Utredningsportalen!

INSTRUKTÖRER

Programmet genomförs på distans av erfarna instruktörer, utredare och detektiver utifrån sina expertkunskaper. Programmaterial såsom videos, checklistor, länkar etc hittar Du direkt i Din Utredningsportal.

Vi vill minska vår miljöpåverkan genom att använda digitala onlinesystem så mycket som vi kan!

GÖR EN ENKEL KONTROLL!

KOSTNADSFRI CHECKLISTA

(Värde: 950 kr!)

LADDA NED ENKLA CHECKLISTAN!

Gör-det-själv-checklista!

VI har satt ihop en enkel checklista med 4 kontroller som Du bör göra innan rekryteringar och partnerskap. Den enkla checklistan är ett förenklat exempel på de checklistor som ingår i våra onlineportaler.
Ladda ned och använd checklistan, den kan visa sig ovärderlig!

Vårt mål …

HJÄLPA DIG GÖRA TRYGGA AFFÄRER!

Bättre förberedd, än överraskad!