Vi behöver bli fler!

 

Vill Du hjälpa till att bygga ett tryggare samhälle där människor, företag och

organisationer skyddar sig själva från skador, olyckor, sjukdom och kriminalitet?

TRYGGHETS- & SÄKERHETSBRANSCHEN VÄXER SÅ DET KNAKAR!

I takt med att samhällets resurser minskar, behöver människor, företag och organisationer skydda sig själva! Cequred´s gör-det-själv-program och system är en världsunik och smart lösning som hjälper våra kunder skydda sig själv, produktion och tillgångar 24/7/365.

Vi behöver nu snabbt bli många fler som kan möta efterfrågan på marknaden och vi söker Dig som vill göra karriär inom trygghets- och säkerhetsbranschen.

Du arbetar efter genomförd godkänd utbildning som certifierad Cequred HSSE-Partner!

Vi hjälper Dig arbeta som en

SKYDDS-, TRYGGHETS- OCH SÄKERHETSEXPERT

GENOM VÅRA SYSTEM, APP’r OCH SUPPORT!

STEG 1 – KUNSKAP

Du genomför under 1 år, steg för steg, en utbildning till diplomerad HSSE-Partner där Du lär Dig arbeta med HSSE (hälsa, trygghet, säkerhet och miljö). Kursen är uppdelad i 4 st 5-dagarskurser och genomförs hos oss och resterande 24 kursblock och coachingprogram sker på distans via våra HSSE-onlineportaler och webinarier för att spara tid, kostnader, miljö samt göra det möjligt för Dig som vill, att arbeta som vanligt.

  • 1 års diplomerad HSSE-Chefsutbildning
  • 4 st 5-dagars HSSE-kursblock
  • Coachingprogram
  • Partnerutbildning 5 dagar
  • Aktiviteter, webinarium & kurser
  • Distansutbildning
  • Du läser när Du kan
  • Fungerar i smartphone & dator
  • Uppdateringar ingår
STEG 2 – VERKTYG HSSE-APP

Du får tillgång till vår unika HSSE-ledningsapp som ett stödverktyg där Du hittar instruktionsvideos och checklistor över vad Du skall arbeta med samt kontrollera hos kunden.

STEG 3 – SUPPORT & FORUM

Du har tillgång till vår onlinesupport och privata diskussionsgrupper för frågor, support, samverkan och delning av erfarenheter.

Du får här ett stöd av en samlad expertis under Ditt arbete och behöver således inte vara en expert från början!

Utbildning + Certifiering = Uppdrag!

UPPFYLLA LAGKRAV!

Sveriges företag är enligt Arbetsmiljöverket och dess lagstiftning, skyldiga att upprätthålla aktuella handlingsplaner inom de arbetsområden som verksamheten omfattar. Det är dock många företag som saknar eller inte uppdaterat sina handlingsplaner vilket kan leda till böter eller vid en olycka, till fängelse.

En av Dina viktigaste uppdrag som Cequred Partner, är således att hjälpa Sveriges företag skydda sig själva och följa den lagstiftning som kräver att handlingsplaner för att förebygga skador och olyckor samt förhindra bötesstraff eller fängelse vid en inträffad skada/olycka.

iPhone_Akut-dubbel+arbetsmiljoverket

Tillsammans skapar vi ett tryggare samhälle!

SÄKERHETSKALENDERN

För att Du skall få bästa förutsättningar och möjlighet för att genomföra Din HSSE Partnerutbildning, har vi delat upp innehållet under 1 år enligt vår säkerhetskalender.

1 – Du får ett meddelande när det är dags att arbeta med ett avsnitt
2 – Varje avsnitt innehåller utbildning, checklistor samt support
3 – Avsnitten återkommer varje år för att behålla samt förbättra Dina kunskaper

Säkerhetskalendern-Tryggare-Företag

KOSTNADSFRITT

Lämplighetstest

(Värde: 1 950 kr!)

FÖRKRAV

Innan Du genomför en kurs hos oss, har vi vissa grundkrav som Du behöver uppfylla:

< Lägst 25 år! >

< Inget kriminalregister! >

< Är strukturerad! >

< Vill sälja! >

< Vill bidra till ett tryggare samhälle! >

KURSINNEHÅLL

Kursen genomförs under 1 år med 3 st 5-dagarskurser, 24 onlineavsnitt samt 5 dagars avslutande partnerutbildning hos oss. Kursen följer vår säkerhetskalender där Du studerar varje ämnesavsnitt under aktuell månad. Du genomgår 1 års coachingprogram för Ditt personliga stöd.

KURSSTART

Du genomgår testet för Partnerkollen direkt online och därefter bokas Du på en rekryteringsintervju. Först när Du klarat de tester som ingår i Partnerkollen, kommer Du att godkännas för vidare utbildning till Cequred HSSE-Partner.

Antalet deltagare är begränsat!

CERTIFIERING

När Du genomfört alla underkurser samt klarat de prov som ingår, blir Du en certifierad HSSE-Partner

Vi erhåller kursdiplom till Dig samt Cequred´s ID-kort vid en avslutningsceremoni hos oss för att styrka Din identitet och kunskapsnivå

.

EFTER KURSEN

När Du genomfört hela utbildningen med godkänt resultat, får Du tillgång till vår återförsäljarportal samt registreras i vår uppdragsportal. Du arbetar sedan med försäljning och implementering av Cequred´s program och lösningar hos olika kunder i Ditt distrikt alternativt sköter kunders HSSE-arbete enligt tecknade serviceavtal.

Uppdrag utomlands kan förekomma.

INSTRUKTÖRER

Kursen genomförs både hos oss samt på distans av varierande instruktörer och organisationer utifrån sina expertkunskaper. Kursmaterialet såsom videos, checklistor, länkar etc hittar Du direkt i Dina onlineportaler

Vårt mål …

HJÄLPA DIG GÖRA EN TRYGG KARRIÄR!

TESTA OM DU ÄR LÄMPLIG!

Helt utan kostnad!

Bättre förberedd, än överraskad!