Wenngarns slott 443, 193 91 Sigtuna
018 44 44 600

Brottsligheten kostar företagen 55 miljarder om året

En ny studie som HUI Research gjort på uppdrag av Svenskt Näringsliv visar att brottsligheten kostar 55 miljarder om året. 58 procent av de tillfrågade i undersökningen har utsatts för brott under de senaste två åren och mer än varannan företagare tror att brottsligheten kommer att öka.

Läs artikeln >>>

Ladda ned rapporten >>>

Cequred´s noteringar:

Alla kostnader för ett företag behöver täckas genom att priserna ökas. En låg lönsamhet är inte ett alternativ varken för ägare eller investerare. Därav är betydelsen av kostnadseffektiva trygghets- och säkerhetslösningar mycket viktiga!

/Claes-Göran Hammar
HSSE-Partner

Dela inlägget i sociala kanaler!
Facebooktwitterlinkedin

Lämna en kommentar